16 okt 2015 16:54

16 okt 2015 17:41

Fick priset "Företagsam ungdom"

Den norra länsdelen representerades inte enbart av Mann Teknik vid torsdagens näringslivsgala i Skövde.

Ytterligare en vinnare kommer härifrån, nämligen Emma Arvidsson som går i trean på Vadsbogymnasiets ekonomiprogram. Hon – och skolkamraten Erik Åhlund – var två av fyra nominerade ungdomar och det var alltså Emma som tog hem utmärkelsen ”Företagsam ungdom i Skaraborg 2015”. Emma fick priset för sitt företag Bread for Breakfast, där hon bakade och sålde bröd till husbilsgäster på Göta holme i somras.

Ytterligare en vinnare kommer härifrån, nämligen Emma Arvidsson som går i trean på Vadsbogymnasiets ekonomiprogram. Hon – och skolkamraten Erik Åhlund – var två av fyra nominerade ungdomar och det var alltså Emma som tog hem utmärkelsen ”Företagsam ungdom i Skaraborg 2015”. Emma fick priset för sitt företag Bread for Breakfast, där hon bakade och sålde bröd till husbilsgäster på Göta holme i somras.