14 okt 2015 10:38

14 okt 2015 10:39

Dyra maskiner stals

Natten till tisdagen var tjuvar framme och gjorde inbrott i en verkstad samt en företagsbil i Hasslerör. Inte mindre än 24 godsprodukter har anmälts stulna, bland annat svetsar, borrmaskiner och diverse andra verktyg.

– Det är dyrbara proffsmaskiner av märken som Hilti och Makitta. Totalt kan det röra sig om ett godsvärde på uppemot 100 000 kronor, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.

Natten till tisdagen var tjuvar framme och gjorde inbrott i en verkstad samt en företagsbil i Hasslerör. Inte mindre än 24 godsprodukter har anmälts stulna, bland annat svetsar, borrmaskiner och diverse andra verktyg.

– Det är dyrbara proffsmaskiner av märken som Hilti och Makitta. Totalt kan det röra sig om ett godsvärde på uppemot 100 000 kronor, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.