10 okt 2015 14:45

10 okt 2015 14:49

Spår efter buskörning

MARIESTAD: Brände gummi på parkering

Natten till lördagen verkar det ha varit buskörning på Coop-parkeringen vid Storegårdsvägen. När personalen kom till sin arbetsplats på morgonen var hela asfaltsparkeringen fylld av gummimärken från ett gäng bilar som sladdat runt.

– Vi stängde butiken 21.15 på fredagen och första personen var här vid halv sju på lördagen, då var hela asfalten full av spår. Dessutom låg det ölburkar asfalten, samt en massa annan skit, berättar Rebecka Johansson på Coop.

Mariestad har haft mycket problem med buskörning de senaste åren. Det anordnas även illegala streetrace på stadens gator – oftast vid Haggården.

Vid platsen ligger även butiker som Mekonomen, Dollarstore och ÖB.

– Vi stängde butiken 21.15 på fredagen och första personen var här vid halv sju på lördagen, då var hela asfalten full av spår. Dessutom låg det ölburkar asfalten, samt en massa annan skit, berättar Rebecka Johansson på Coop.

Mariestad har haft mycket problem med buskörning de senaste åren. Det anordnas även illegala streetrace på stadens gator – oftast vid Haggården.

Vid platsen ligger även butiker som Mekonomen, Dollarstore och ÖB.