02 okt 2015 06:00

02 okt 2015 06:00

Mariestad skramlar för Världens barn

MARIESTAD

Vid helgens skördemarknad drog Britt Uhlin, Inger Sundler och Marie Engström Rosengren från Rädda barnen sitt strå till stacken för Radiohjälpens insamling till Världens barn.

Under fredagseftermiddagen rullar insamlingen vidare då Mariestad är sist ut i Kommunkampen. Lokala politiker och tjänstemän står då redo med sparbössor på torget; hoppfulla om att Mariestadsbor och företag ska öppna plånboken, sms:a eller swischa in bidrag så att det räcker till en framskjuten placering i kampen med övriga Skaraborgskommuner. I stridens hetta är som bekant alla knep tillåtna.

Vid helgens skördemarknad drog Britt Uhlin, Inger Sundler och Marie Engström Rosengren från Rädda barnen sitt strå till stacken för Radiohjälpens insamling till Världens barn.

Under fredagseftermiddagen rullar insamlingen vidare då Mariestad är sist ut i Kommunkampen. Lokala politiker och tjänstemän står då redo med sparbössor på torget; hoppfulla om att Mariestadsbor och företag ska öppna plånboken, sms:a eller swischa in bidrag så att det räcker till en framskjuten placering i kampen med övriga Skaraborgskommuner. I stridens hetta är som bekant alla knep tillåtna.