29 sep 2015 12:50

30 sep 2015 13:35

Grön flagg

Österåsen först i kommunen

Förskolan Österåsen firade rejält under tisdagen. Förskolans miljöarbete har gett resultat och den har tilldelats Grön flagg av Håll Sverige Rent. Den är beviset på att barn/personal varje dag arbetar med miljön och verkar för en hållbar utveckling. På förskolan finns ett hundratal barn inskrivna och alla som var på plats när flaggan hissades sjöng ”Hurra vad vi är bra... för vi har fått en grön flagg!”

Förskolan Österåsen firade rejält under tisdagen. Förskolans miljöarbete har gett resultat och den har tilldelats Grön flagg av Håll Sverige Rent. Den är beviset på att barn/personal varje dag arbetar med miljön och verkar för en hållbar utveckling. På förskolan finns ett hundratal barn inskrivna och alla som var på plats när flaggan hissades sjöng ”Hurra vad vi är bra... för vi har fått en grön flagg!”

  • Per Warvlin