24 sep 2015 13:06

24 sep 2015 13:06

Centerstämma i Falun

MARIESTAD

Mellan 24 och 27 september håller Centerpartiet stämma i Falun. Under de dagarna behandlas mängder av motioner som rör ämnen som integration, landsbygd, småföretagande och miljö och många fler, förslag som kommer att forma partiets politik under de kommande åren.

Från Mariestads kommun deltar Emil Gullbrantz och Inger Dernroth, från Töreboda Allan Jakobsson och Lars-Olof Frändberg och från Gullspång deltar Bo Hagström. Samtliga fem ser fram emot att få delta i stämman, påverka den framtida politiken och träffa företrädare från hela landet som de kan dela erfarenheter med.

Frågan om medlemskap i Nato, vargfrågan och olika integrationsfrågor tros bli intressanta debattämnen vid stämman.

Mellan 24 och 27 september håller Centerpartiet stämma i Falun. Under de dagarna behandlas mängder av motioner som rör ämnen som integration, landsbygd, småföretagande och miljö och många fler, förslag som kommer att forma partiets politik under de kommande åren.

Från Mariestads kommun deltar Emil Gullbrantz och Inger Dernroth, från Töreboda Allan Jakobsson och Lars-Olof Frändberg och från Gullspång deltar Bo Hagström. Samtliga fem ser fram emot att få delta i stämman, påverka den framtida politiken och träffa företrädare från hela landet som de kan dela erfarenheter med.

Frågan om medlemskap i Nato, vargfrågan och olika integrationsfrågor tros bli intressanta debattämnen vid stämman.