06 sep 2015 14:31

06 sep 2015 14:31

Agneta storvinnare i Postkodmiljonären

MARIESTAD

Gymnasieläraren Agneta Falk, 55, från Mariestad hade på lördagskvällen chans att vinna en miljon kronor i Postkodmiljonären. Efter några nervkittlande frågor kammade engelska- och svenskaläraren hem 225 000 kronor.

 

På 75 000-kronorsfrågan fick Agneta hjälp av en god vän på frågan: ”Vilken religion är inte en av de tre traditionella i Kina?”. Engelska- och svenskaläraren passade till slut på 350 000-kronorsfrågan: ”Till vilken av följande filmer skrev Giorgio Moroder den Oscarsvinnande musiken?”.

Inför programmet avslöjade Agneta att en miljonvinst skulle ta henne på en resa till Italien eller Frankrike. Hennes gamla bil hade också bytts ut mot en ny. Nu blev det inte högsta vinsten, men väl en riktigt fin slant. För Agneta, som gillar att läsa böcker, dansa bugg och att sjunga i kör, kunde hösten inte fått en mycket bättre start.

 

På 75 000-kronorsfrågan fick Agneta hjälp av en god vän på frågan: ”Vilken religion är inte en av de tre traditionella i Kina?”. Engelska- och svenskaläraren passade till slut på 350 000-kronorsfrågan: ”Till vilken av följande filmer skrev Giorgio Moroder den Oscarsvinnande musiken?”.

Inför programmet avslöjade Agneta att en miljonvinst skulle ta henne på en resa till Italien eller Frankrike. Hennes gamla bil hade också bytts ut mot en ny. Nu blev det inte högsta vinsten, men väl en riktigt fin slant. För Agneta, som gillar att läsa böcker, dansa bugg och att sjunga i kör, kunde hösten inte fått en mycket bättre start.