04 sep 2015 12:25

04 sep 2015 12:57

Rånförsök på Ica

MARIESTAD

Samma 44-åring som härjade runt i flera butiker på torsdagen, återkom till Ica Kvantum Oxen på fredagsförmiddagen. Även då stal han en kniv. Med den försökte han råna två kassörskor; en backade undan, den andra hotades bakifrån. Folk strömmade till och situationen lugnade ner sig. Mannen la ifrån sig kniven.

Polisen kom till platsen och grep honom. 44-åringen är nu misstänkt för två rånförsök.

Samma 44-åring som härjade runt i flera butiker på torsdagen, återkom till Ica Kvantum Oxen på fredagsförmiddagen. Även då stal han en kniv. Med den försökte han råna två kassörskor; en backade undan, den andra hotades bakifrån. Folk strömmade till och situationen lugnade ner sig. Mannen la ifrån sig kniven.

Polisen kom till platsen och grep honom. 44-åringen är nu misstänkt för två rånförsök.