04 sep 2015 10:30

04 sep 2015 12:53

Enveten snattare

MARIESTAD

På torsdagsmorgonen såg personal på Ica Oxen hur en man i butiken plockade på sig en skalkniv. Han tog också lite andra varor och gick sedan ut utan att betala. Tack vare signalement kunde polisen finna mannen ganska snart, på Nya torget. Med sig hade han en kasse med godis, samt kniven som nyss stulits. Mannen, som därmed misstänks för brott mot knivlagen, togs omhand för att nyktra till.

Efter att mannen frigetts, på eftermiddagen, fick polisen påringning från Netto där en man stökade runt och plockade på sig varor. Han tog lösgodis och åt direkt ur burkarna, öppnade en ölburk som han drack på plats och tog även en räksmörgås. När personalen försökte hindra honom var han aggressiv och kastade tomater mot dem. Det visade sig vara samma man, en 44-åring, som varit i gång på förmiddagen.

På torsdagsmorgonen såg personal på Ica Oxen hur en man i butiken plockade på sig en skalkniv. Han tog också lite andra varor och gick sedan ut utan att betala. Tack vare signalement kunde polisen finna mannen ganska snart, på Nya torget. Med sig hade han en kasse med godis, samt kniven som nyss stulits. Mannen, som därmed misstänks för brott mot knivlagen, togs omhand för att nyktra till.

Efter att mannen frigetts, på eftermiddagen, fick polisen påringning från Netto där en man stökade runt och plockade på sig varor. Han tog lösgodis och åt direkt ur burkarna, öppnade en ölburk som han drack på plats och tog även en räksmörgås. När personalen försökte hindra honom var han aggressiv och kastade tomater mot dem. Det visade sig vara samma man, en 44-åring, som varit i gång på förmiddagen.