26 aug 2015 11:24

26 aug 2015 11:28

Villainbrott i Hindsberg

Inbrott. En villa i Hindsberg som står under renovering har utsatts för inbrott. Inne i huset har tjuvar varit inne och stulit tvättmaskin, diskmaskin och spis. I garaget saknas en gräsklippare, röjsåg samt åtta rullar takpapp. Inbrottet har skett någon gång mellan 1 juli och 25 augusti.

 

Drograttfylla. En 38-årig man från Götene misstänks för drograttfylla och brott mot knivlagen. Den påverkade mannen stoppades av en polispatrull i Björsäter strax innan 21 på tisdagskvällen. I samband med detta omhändertogs också mannens körkort.

 

Misslyckat försök. Toveks bil på Leverstadsvägen hade natten till tisdagen påhälsning. Ett staket klipptes upp och efter det har sidorutan på två bilar krossats. Försök har även gjorts att tjuvkoppla bilarna.

 

Ryggsäck försvann. I fredags eftermiddag blev en yngre pojke bestulen på sin ryggsäck med en dator i. Stölden skedde på bussturen mellan Töreboda och Mariestad. Resenär bestulen. När några medresenärer klivit av bussen upptäckte en man att hans väska innehållande en dator saknades. Händelsen inträffade fredagen den 14 augusti på bussen mellan Hova och Mariestad.

 

Inbrottsförsök. Kiosken vid minigolfbanan i Lyrestad utsattes natten till tisdagen för inbrottsförsök. En skyddslucka bröts upp och sedan har en ruta krossats.

 

Skadegörelse. Mellan 24 juli och 20 augusti har en bil, uppställd vid en fastighet i Nylund söder om Mariestad, utsatts för skadegörelse. Från bilen, som är avställd från trafik, har även registreringsskyltarna stulits.

Inbrott. En villa i Hindsberg som står under renovering har utsatts för inbrott. Inne i huset har tjuvar varit inne och stulit tvättmaskin, diskmaskin och spis. I garaget saknas en gräsklippare, röjsåg samt åtta rullar takpapp. Inbrottet har skett någon gång mellan 1 juli och 25 augusti.

 

Drograttfylla. En 38-årig man från Götene misstänks för drograttfylla och brott mot knivlagen. Den påverkade mannen stoppades av en polispatrull i Björsäter strax innan 21 på tisdagskvällen. I samband med detta omhändertogs också mannens körkort.

 

Misslyckat försök. Toveks bil på Leverstadsvägen hade natten till tisdagen påhälsning. Ett staket klipptes upp och efter det har sidorutan på två bilar krossats. Försök har även gjorts att tjuvkoppla bilarna.

 

Ryggsäck försvann. I fredags eftermiddag blev en yngre pojke bestulen på sin ryggsäck med en dator i. Stölden skedde på bussturen mellan Töreboda och Mariestad. Resenär bestulen. När några medresenärer klivit av bussen upptäckte en man att hans väska innehållande en dator saknades. Händelsen inträffade fredagen den 14 augusti på bussen mellan Hova och Mariestad.

 

Inbrottsförsök. Kiosken vid minigolfbanan i Lyrestad utsattes natten till tisdagen för inbrottsförsök. En skyddslucka bröts upp och sedan har en ruta krossats.

 

Skadegörelse. Mellan 24 juli och 20 augusti har en bil, uppställd vid en fastighet i Nylund söder om Mariestad, utsatts för skadegörelse. Från bilen, som är avställd från trafik, har även registreringsskyltarna stulits.