19 aug 2015 21:05

19 aug 2015 21:05

Man hotfull på Migrationsverket

MARIESTAD

En man i 50-årsåldern sitter anhållen efter att ha hotat tända eld på Migrationsverkets lokaler i Mariestad.

Det var under onsdagseftermiddagen som mannen klev in och uppträdde hotfullt mot personalen på Migrationsverkets kontor på Drottninggatan. I samband med detta ska mannen också uttryckt hot om att tända eld på lokalerna.

Mannen greps av polisen och efter förhör är han nu anhållen, misstänkt för olaga hot mot grupp. Ingen person kom fysiskt till skada vid händelsen. Enligt inre befäl i Skövde är mannen känd av polisen sedan tidigare.

En man i 50-årsåldern sitter anhållen efter att ha hotat tända eld på Migrationsverkets lokaler i Mariestad.

Det var under onsdagseftermiddagen som mannen klev in och uppträdde hotfullt mot personalen på Migrationsverkets kontor på Drottninggatan. I samband med detta ska mannen också uttryckt hot om att tända eld på lokalerna.

Mannen greps av polisen och efter förhör är han nu anhållen, misstänkt för olaga hot mot grupp. Ingen person kom fysiskt till skada vid händelsen. Enligt inre befäl i Skövde är mannen känd av polisen sedan tidigare.