18 aug 2015 17:50

18 aug 2015 19:05

Sjöräddningens båt fick motorstopp

Räddningstjänsten fick på tisdagseftermiddagen rycka ut på ett larm om motorhaveri på Vänern. Det visade sig vara Sjöräddningssällskapets egen räddningsbåt från stationen i Mariestad som hade fått in en sten i vattenintaget. Larmet inkom vid 17.10-tiden.

- Men de lyckades få igång motorn igen och kunde ta sig in för egen maskin till hamnen, säger Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten östra Skaraborg.

 

Räddningstjänsten fick på tisdagseftermiddagen rycka ut på ett larm om motorhaveri på Vänern. Det visade sig vara Sjöräddningssällskapets egen räddningsbåt från stationen i Mariestad som hade fått in en sten i vattenintaget. Larmet inkom vid 17.10-tiden.

- Men de lyckades få igång motorn igen och kunde ta sig in för egen maskin till hamnen, säger Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten östra Skaraborg.

 

Till händelsekartan