11 aug 2015 09:16

11 aug 2015 09:19

Ofredande av granne

BJÖRSÄTER

En kvinna boende i Björsäter är misstänkt för hemfridsbrott, ofredande och skadegörelse.

Kvinnan ska vid 22.20 på måndagskvällen ha trängt sig in hos en granne, där hennes dotter fanns. Mannen ska ha försökt få ut den objudna gästen, men kvinnan vägrade och slet i samband med tumultet sönder en tröja som mannen hade på sig.

När han till slut fick ut henne tog hon en blomkruka och kastade den i trappan.

En kvinna boende i Björsäter är misstänkt för hemfridsbrott, ofredande och skadegörelse.

Kvinnan ska vid 22.20 på måndagskvällen ha trängt sig in hos en granne, där hennes dotter fanns. Mannen ska ha försökt få ut den objudna gästen, men kvinnan vägrade och slet i samband med tumultet sönder en tröja som mannen hade på sig.

När han till slut fick ut henne tog hon en blomkruka och kastade den i trappan.