30 jul 2015 09:45

30 jul 2015 09:50

Kioskinbrott vid ridklubben

MARIESTAD

Vid Mariestads ridklubb i Brunnsberg var det natten till onsdagen inbrott i kiosken, trots att den skyddas med rejäla ståldörrar. Tjuvar lyckades genom hårt arbete forcera dörrarna och stal sedan en okänd mängd glass, samt läskedryck.

Tidigare har minigolfbanan vid Alhagen drabbats av flera liknande stölder. Polisen tror att dessa stölder utförts av ungdomar.

Vid Mariestads ridklubb i Brunnsberg var det natten till onsdagen inbrott i kiosken, trots att den skyddas med rejäla ståldörrar. Tjuvar lyckades genom hårt arbete forcera dörrarna och stal sedan en okänd mängd glass, samt läskedryck.

Tidigare har minigolfbanan vid Alhagen drabbats av flera liknande stölder. Polisen tror att dessa stölder utförts av ungdomar.

  • Per Warvlin