27 jul 2015 11:00

27 jul 2015 11:00

Stal scooter vid provkörningen

MARIESTAD

En mycket fräck mc-tjuv slog till vid 14-tiden i fredags. En Mariestadsbo hade satt ut en annons på Blocket om försäljning av en Yamaha VP 300-scooter. En man kontaktade honom och visade intresse för scootern.

De bestämde för att träffa varandra vid järnvägsstationen i Mariestad. Den intresserade ville förstås provköra scootern och slängde sig upp i sadeln. Sedan försvann han med tvåhjulingen och är fortfarande försvunnen.

Ägaren har polisanmält stölden.

En mycket fräck mc-tjuv slog till vid 14-tiden i fredags. En Mariestadsbo hade satt ut en annons på Blocket om försäljning av en Yamaha VP 300-scooter. En man kontaktade honom och visade intresse för scootern.

De bestämde för att träffa varandra vid järnvägsstationen i Mariestad. Den intresserade ville förstås provköra scootern och slängde sig upp i sadeln. Sedan försvann han med tvåhjulingen och är fortfarande försvunnen.

Ägaren har polisanmält stölden.

  • Per Warvlin