26 jul 2015 14:19

26 jul 2015 14:19

Välrostade mackor fick räddningstjänsten att rycka ut

MARIESTAD

Vid klockan nio på söndagsmorgonen gick ett automatiskt brandlarm på hotell Aqua i Mariestad. Någon större räddningsinsats från brandkårens sida var dock inte nödvändig eftersom det rörde sig om ett par välrostade mackor.

Efter att räddningstjänsten slagit av larmet tipsade brandmännen om en bättre och säkrare placering av brödrosten i framtiden.

Vid klockan nio på söndagsmorgonen gick ett automatiskt brandlarm på hotell Aqua i Mariestad. Någon större räddningsinsats från brandkårens sida var dock inte nödvändig eftersom det rörde sig om ett par välrostade mackor.

Efter att räddningstjänsten slagit av larmet tipsade brandmännen om en bättre och säkrare placering av brödrosten i framtiden.