19 jul 2015 20:56

19 jul 2015 20:56

Många ville lyssna på Erica och Petter

Under temat ”Att mötas” bjöds det på musik i Björsäter kyrka på söndagskvällen.

– Det är första gången jag kan säga att psalmböckerna har tagit slut, konstaterade prästen Ellinor Carlberg Mehren.

Det var fullsatt i kyrkan under söndagens musikgudstjänst. Erica Jönsson från Tidavad och Petter Ferneman från Mariestad bjöd på allt från gospel till Evert Taube. Mellan låtarna läste Erica upp egna favoritbitar från bibeln, om kärlek och om att gå vidare trots upp- och nedgångar i livet. Petter spelade dragspel och piano medan Erica stod för sången. De går i samma klass på musikhögskolan i Malmö.

– Vi möttes på musikhögskolan och vi har mötts i musiken, därför har vi temat ”Att mötas” ikväll, berättade Erica.

Innan låten You are there framfördes påminde Erica publiken om att tala om för varandra att vi är värdefulla.

Det var fullsatt i kyrkan under söndagens musikgudstjänst. Erica Jönsson från Tidavad och Petter Ferneman från Mariestad bjöd på allt från gospel till Evert Taube. Mellan låtarna läste Erica upp egna favoritbitar från bibeln, om kärlek och om att gå vidare trots upp- och nedgångar i livet. Petter spelade dragspel och piano medan Erica stod för sången. De går i samma klass på musikhögskolan i Malmö.

– Vi möttes på musikhögskolan och vi har mötts i musiken, därför har vi temat ”Att mötas” ikväll, berättade Erica.

Innan låten You are there framfördes påminde Erica publiken om att tala om för varandra att vi är värdefulla.