14 jun 2015 18:52

14 jun 2015 18:52

Påverkad 20-åring togs in

MARIESTAD

På fredagskvällen påträffade polisen en mycket berusad man i 20-årsåldern på Karlsholme i Mariestad. Den unge mannen fick följa med polisen till stationen för att nyktra till enligt lagen om omhändertagande av berusad person.

Mannen visade sig också vara påverkad av narkotika samt ha en mindre mängd marijuana på sig.

Mannen misstänks nu för narkotikainnehav samt för ringa narkotikabrott för eget bruk.

På fredagskvällen påträffade polisen en mycket berusad man i 20-årsåldern på Karlsholme i Mariestad. Den unge mannen fick följa med polisen till stationen för att nyktra till enligt lagen om omhändertagande av berusad person.

Mannen visade sig också vara påverkad av narkotika samt ha en mindre mängd marijuana på sig.

Mannen misstänks nu för narkotikainnehav samt för ringa narkotikabrott för eget bruk.