04 jun 2015 06:00

04 jun 2015 06:00

Foto: Charlotte Ferneman

Nytta och nöje på elevernas dag

MARIESTAD: Uppdraget slutfört

”Min dag” var temat för årets fotouppdrag till skoleleverna runt om i Skaraborg.
Klass 5 i Ullervad passade på att ta med kameran då de var på cykelutflykt i trakten, med guidning av Ullervad Leksbergs hembygdsförening – en årlig tradition för skolans femmor. Även arbetet med utflykten efteråt i skolan dokumenterades. En valde att i stället föreviga klassens besök på Karlsholme, när ”Säkerhetsfemman” arrangerades.

Även Leksbergs skola, årskurs 6, deltog i Uppdraget, som arrangeras av Mediekompass. De bidrar med en bild från klassens utflykt till Bäcken, där de spelade beachvolleyboll.

Klass 5 i Ullervad passade på att ta med kameran då de var på cykelutflykt i trakten, med guidning av Ullervad Leksbergs hembygdsförening – en årlig tradition för skolans femmor. Även arbetet med utflykten efteråt i skolan dokumenterades. En valde att i stället föreviga klassens besök på Karlsholme, när ”Säkerhetsfemman” arrangerades.

Även Leksbergs skola, årskurs 6, deltog i Uppdraget, som arrangeras av Mediekompass. De bidrar med en bild från klassens utflykt till Bäcken, där de spelade beachvolleyboll.