02 jun 2015 16:23

02 jun 2015 16:23

Stort träd blåste omkull vid skola

Strax efter lunch på måndagen brakade det till ordentligt utanför Lillängsskolan vid Stockholmsvägen.

En kastby hade slitit tag i ett av de stora träden och vält omkull det. Lyckligtvis stod trädet på den sida av skolan där eleverna aldrig befinner sig. ”Det föll dessutom åt rätt håll – inte på byggnaden och inte ut på vägen”, konstaterar skolans rektor Mårten Bremer. Trädets krona är stor i förhållande till roten, och var lätt för vinden att få tag i.

En kastby hade slitit tag i ett av de stora träden och vält omkull det. Lyckligtvis stod trädet på den sida av skolan där eleverna aldrig befinner sig. ”Det föll dessutom åt rätt håll – inte på byggnaden och inte ut på vägen”, konstaterar skolans rektor Mårten Bremer. Trädets krona är stor i förhållande till roten, och var lätt för vinden att få tag i.