29 maj 2015 08:16

29 maj 2015 08:16

Här är årets byggelev

20-årige Rick Hjalmarsson från Mariestad har av Sveriges byggindustrier utsetts till årets byggelev på Vadsbogymnasiet.

Han och de andra stipendiaterna hyllades då 125 avgångselever från byggprogrammen i Skaraborg var inbjudna till en informationsdag. Övriga gymnasieskolor kom från Skövde, Falköping, Skara, Vara, Lidköping och Tibro. Rick får priset på 2 000 kronor för att ”han är en motiverad och duktig elev samt att han är en bra kamrat som representerar branschen väl”. Inom kort tar Rick Hjalmarsson studenten och han har redan säkrat en lärlingsplats på Novab.

Han och de andra stipendiaterna hyllades då 125 avgångselever från byggprogrammen i Skaraborg var inbjudna till en informationsdag. Övriga gymnasieskolor kom från Skövde, Falköping, Skara, Vara, Lidköping och Tibro. Rick får priset på 2 000 kronor för att ”han är en motiverad och duktig elev samt att han är en bra kamrat som representerar branschen väl”. Inom kort tar Rick Hjalmarsson studenten och han har redan säkrat en lärlingsplats på Novab.