28 maj 2015 13:42

28 maj 2015 13:42

Ny M-styrelse väljs i Mariestad

Moderaterna ska välja en ny förbundsstyrelse i Skaraborg – och utnämningen sker i Regionens hus på lördag.

Tord Gustafsson från Skövde är för närvarande ordförande och det visar sig om han får fortsatt förtroende. Moderaterna ska också behandla ett organisatoriskt förslag som syftar på att skapa en gemensam partiorganisation för Västra Götaland, och således slå ihop de fem västsvenska moderata förbunden till ett gemensamt för länet.

Stämman samlar 100 ombud från lokalföreningarna, förbundsstyrelsen samt observatörer och en mängd olika politiska förslag kommer att debatteras.

Tord Gustafsson från Skövde är för närvarande ordförande och det visar sig om han får fortsatt förtroende. Moderaterna ska också behandla ett organisatoriskt förslag som syftar på att skapa en gemensam partiorganisation för Västra Götaland, och således slå ihop de fem västsvenska moderata förbunden till ett gemensamt för länet.

Stämman samlar 100 ombud från lokalföreningarna, förbundsstyrelsen samt observatörer och en mängd olika politiska förslag kommer att debatteras.