28 maj 2015 06:00

28 maj 2015 18:15

Kullebarn får biosfärspris

HÄLLEKIS

Föräldrakooperativet Kullebarn i Hällekis får årets biosfärsstipendiat. Priset delas ut årligen till någon som på ett påtagligt sätt bidragit till biosfärområdets hållbara utveckling.

Stipendiet delas den 2 juni i samband med den nationella biosfärdagen.

Styrelsen för biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle skriver i sin motivering att Kullebarn på ett genomtänkt vis lyft de centrala hållbarhetsfrågorna. Kullebarn har också en god förståelse för hållbarhet och vilka möjligheter det finns att bedriva utveckling som sker inom planetens gränser.

Föräldrakooperativet Kullebarn i Hällekis får årets biosfärsstipendiat. Priset delas ut årligen till någon som på ett påtagligt sätt bidragit till biosfärområdets hållbara utveckling.

Stipendiet delas den 2 juni i samband med den nationella biosfärdagen.

Styrelsen för biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle skriver i sin motivering att Kullebarn på ett genomtänkt vis lyft de centrala hållbarhetsfrågorna. Kullebarn har också en god förståelse för hållbarhet och vilka möjligheter det finns att bedriva utveckling som sker inom planetens gränser.