20 maj 2015 21:22

20 maj 2015 21:22

14-åringar hade rökt cannabis

MARIESTAD

De två 14-åriga pojkarnas beteende gjorde polispatrullen misstänksam och misstankarna förstärktes då patrullen stannade för att prata med dem. Pojkarna fick följa med till polisstationen och efter beslut av åklagare togs urinprov som gav indikationer på att de hade rökt cannabis.

Pojkarna befann sig i centrala Mariestad då de upptäcktes vid 19-tiden. De är inte kända av polisen sedan tidigare. De hämtades av sina föräldrar och det hela blir nu ett ärende för socialtjänsten.

De två 14-åriga pojkarnas beteende gjorde polispatrullen misstänksam och misstankarna förstärktes då patrullen stannade för att prata med dem. Pojkarna fick följa med till polisstationen och efter beslut av åklagare togs urinprov som gav indikationer på att de hade rökt cannabis.

Pojkarna befann sig i centrala Mariestad då de upptäcktes vid 19-tiden. De är inte kända av polisen sedan tidigare. De hämtades av sina föräldrar och det hela blir nu ett ärende för socialtjänsten.