17 maj 2015 14:12

17 maj 2015 14:31

Tjuvar bröt sig in på sjukhuset

MARIESTAD

Natten mot söndagen bröt sig tjuvar in på Mariestads sjukhus.

Larmet gick i gång vid 03.40-tiden. När väktare kom till Lockerudsvägen hade redan gärningsmännen lämnat området.

Polisen tillkallades och det kunde konstateras att det var rejält stökigt i ett flertal rum. I nuläget är det oklart om någonting har stulits, men det kommer att genomföras en teknisk undersökning på platsen under söndagseftermiddagen.

Larmet gick i gång vid 03.40-tiden. När väktare kom till Lockerudsvägen hade redan gärningsmännen lämnat området.

Polisen tillkallades och det kunde konstateras att det var rejält stökigt i ett flertal rum. I nuläget är det oklart om någonting har stulits, men det kommer att genomföras en teknisk undersökning på platsen under söndagseftermiddagen.