14 maj 2015 19:08

14 maj 2015 19:08

Äldre kvinna förd till sjukhus efter olycka

MARIESTAD

Fem personer, varav en fördes till sjukhus, var inblandade i en trafikolycka på Kristi himmelsfärdsdag.

Vid 17.50-tiden inträffade en trafikolycka med två personbilar vid Haggården, på vägen ut mot Skövde.

En bil skulle göra en vänstersväng och ta sig ut norrgående på E20. Föraren i det bakomvarande fordonet hann inte uppfatta att bilen stod still och krocken var ett faktum.

I den påkörde bilen färdades två vuxna och ett barn. I den andra satt ett äldre par, varpå kvinnan klagade på bröstsmärtor och med ambulans fick föras till Skaraborgs sjukhus i Skövde. Övriga inblandade personer klarade sig utan skador.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till olycksplatsen.

– Vi har hjälpt till att ta ut personerna från bilarna. Trafiken stoppades ett tag då vägbanan var tvungen att saneras. Men bara efter några minuter flöt trafiken på hyfsat, säger Jimmy Nord, styrkeledare på räddningstjänsten.

Vid 17.50-tiden inträffade en trafikolycka med två personbilar vid Haggården, på vägen ut mot Skövde.

En bil skulle göra en vänstersväng och ta sig ut norrgående på E20. Föraren i det bakomvarande fordonet hann inte uppfatta att bilen stod still och krocken var ett faktum.

I den påkörde bilen färdades två vuxna och ett barn. I den andra satt ett äldre par, varpå kvinnan klagade på bröstsmärtor och med ambulans fick föras till Skaraborgs sjukhus i Skövde. Övriga inblandade personer klarade sig utan skador.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till olycksplatsen.

– Vi har hjälpt till att ta ut personerna från bilarna. Trafiken stoppades ett tag då vägbanan var tvungen att saneras. Men bara efter några minuter flöt trafiken på hyfsat, säger Jimmy Nord, styrkeledare på räddningstjänsten.