08 maj 2015 09:05

08 maj 2015 09:05

Inbrott i second hand-butik

MARIESTAD

Natten till torsdagen var det inbrott i second hand-butiken Fix it på Parkvägen vid Johannesbergsområdet. Ett fönster hade krossats och sedan stals nycklar, samt en mobiltelefon. Tjuvarna hade ställt till med stor oreda i lokalerna när de letade efter gods.

Polisen gjorde under fredagen en teknisk undersökning av brottsplatsen. Ingen är gripen för inbrottet.

Natten till torsdagen var det inbrott i second hand-butiken Fix it på Parkvägen vid Johannesbergsområdet. Ett fönster hade krossats och sedan stals nycklar, samt en mobiltelefon. Tjuvarna hade ställt till med stor oreda i lokalerna när de letade efter gods.

Polisen gjorde under fredagen en teknisk undersökning av brottsplatsen. Ingen är gripen för inbrottet.