04 maj 2015 17:19

05 maj 2015 07:44

Kvinna körde med amfetamin i blodet

En 24-årig kvinna har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt. Enligt åtalet körde hon rattfull (amfetamin i blodet) på Hasslerörsvägen i Mariestad den 30 november i fjol. Detta förnekar kvinnan i förhör.

Enligt åklagaren körde hon fordonet utan att ha körkort och hon är därför misstänkt för olovlig körning. 24-åringen ska heller inte ha stannat på polismans tecken och misstänks för brott mot trafikförordningen.

Slutligen är hon misstänkt för ringa narkotikabrott.

Enligt åklagaren körde hon fordonet utan att ha körkort och hon är därför misstänkt för olovlig körning. 24-åringen ska heller inte ha stannat på polismans tecken och misstänks för brott mot trafikförordningen.

Slutligen är hon misstänkt för ringa narkotikabrott.