04 maj 2015 16:42

04 maj 2015 16:42

Knarkåtal för 40-åring

TINGET

En 40-årig man har åtalats misstänkt för en rad brott i Tidaholm och i Mariestad. Det handlar om rattfylleri, tre ringa narkotikabrott, tillåtande av olovlig körning och brott mot knivlagen.

Det var den 11 november 2014 som mannen enligt åklagaren körde bil vid resecentrum i Mariestad. Han ska då ha varit påverkad av amfetamin, diazepam och nordazepam som är klassat som narkotika. 40-åringen förnekar brott gällande detta datum.

Övriga åtalspunkter hör samman med att han greps i Tidaholm den 10 december i fjol. Där lät han enligt åtalet en körkortslös person köra en personbil, hade 40 knarklassade tabletter på sig (erkänt i förhör) och var påverkad av amfetamin och MDMA som är narkotika. Han har erkänt knarkåtalspunkterna och att han hade kniv på sig på allmän plats.

Det var den 11 november 2014 som mannen enligt åklagaren körde bil vid resecentrum i Mariestad. Han ska då ha varit påverkad av amfetamin, diazepam och nordazepam som är klassat som narkotika. 40-åringen förnekar brott gällande detta datum.

Övriga åtalspunkter hör samman med att han greps i Tidaholm den 10 december i fjol. Där lät han enligt åtalet en körkortslös person köra en personbil, hade 40 knarklassade tabletter på sig (erkänt i förhör) och var påverkad av amfetamin och MDMA som är narkotika. Han har erkänt knarkåtalspunkterna och att han hade kniv på sig på allmän plats.