21 apr 2015 06:00

21 apr 2015 12:24

Andlig Sång och visa

Från Rosenius till Berghagen

Mariestads Dragspelsklubb gjorde ett mycket uppskattat besök i Motala där deras program ” Andlig Sång och visa” framfördes på Träffpunkten, en ekumenisk samling i olika kyrkor, denna gång i Pingstkyrkan Motala! Solister var Agneta Asp, Bosse Rapp samt Stig Andersson, och i triosånger Lasse Nilsson, Stig Andersson och Gunnar Bohlin. I det rika sång o musikprogrammet fanns sånger från Rosenius till Berghagen.

Mariestads Dragspelsklubb gjorde ett mycket uppskattat besök i Motala där deras program ” Andlig Sång och visa” framfördes på Träffpunkten, en ekumenisk samling i olika kyrkor, denna gång i Pingstkyrkan Motala! Solister var Agneta Asp, Bosse Rapp samt Stig Andersson, och i triosånger Lasse Nilsson, Stig Andersson och Gunnar Bohlin. I det rika sång o musikprogrammet fanns sånger från Rosenius till Berghagen.