20 apr 2015 10:11

20 apr 2015 10:39

Flera drograttfyllor i helgen

Osedvanligt många drograttfyllor har begåtts under helgen.

På väg 26 vid Karleby stoppade polisen en bil i lördags. Föraren, en kvinna född 1981 och boende i Mariestad, är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylla. Passageraren, en jämnårig man, hade två knivar på sig och är misstänkt för brott mot knivlagen.

Vid lunchtid i söndags körde en Mariestadsbo född 1994 på Stockholmsvägen olovligt. Den unge mannen greps dessutom för drograttfylla.

Natten mellan fredag och lördag fick polisen syn på en bekant bil vid Åsen utanför Halna. En man född 1974 och hemmahörande utanför Töreboda, misstänks för drograttfylla och grov olovlig körning. Han är också misstänkt för narkotikabrott eftersom det hittades marijuana i bilen. Passageraren, född 1991, misstänks för ringa narkotikabrott.

I lördags vid 14.30-tiden stoppades en efterlyst man från Älgarås i Skövde. Vid tillfället körde han drograttfull och utan körkort. Mannen, som är född 1959, fördes till häktet för att avtjäna en tidigare dom.

En man från Otterbäcken, född 1965, stoppades i Skövde i fredags kväll och är misstänkt för drograttfylla och grov olovlig körning.

 

 

På väg 26 vid Karleby stoppade polisen en bil i lördags. Föraren, en kvinna född 1981 och boende i Mariestad, är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylla. Passageraren, en jämnårig man, hade två knivar på sig och är misstänkt för brott mot knivlagen.

Vid lunchtid i söndags körde en Mariestadsbo född 1994 på Stockholmsvägen olovligt. Den unge mannen greps dessutom för drograttfylla.

Natten mellan fredag och lördag fick polisen syn på en bekant bil vid Åsen utanför Halna. En man född 1974 och hemmahörande utanför Töreboda, misstänks för drograttfylla och grov olovlig körning. Han är också misstänkt för narkotikabrott eftersom det hittades marijuana i bilen. Passageraren, född 1991, misstänks för ringa narkotikabrott.

I lördags vid 14.30-tiden stoppades en efterlyst man från Älgarås i Skövde. Vid tillfället körde han drograttfull och utan körkort. Mannen, som är född 1959, fördes till häktet för att avtjäna en tidigare dom.

En man från Otterbäcken, född 1965, stoppades i Skövde i fredags kväll och är misstänkt för drograttfylla och grov olovlig körning.