17 apr 2015 15:29

17 apr 2015 15:48

Brand i fristående bastu

Vid 15-tiden började det att brinna i en mindre fristående bastu i Askevik Himmelsberg.

Enligt räddningstjänsten är byggnaden helt övertänd och man låter den därför brinna ned. När räddningstjänsten kom fram återstod endast en vägg, uppger Tomas Lindström, inre befäl vid Räddningstjänsten östra Skaraborg.

Eftersom det är 100 meter till närmaste byggnad föreligger ingen spridningsrisk.

Brandorsaken är oklar.

 

Enligt räddningstjänsten är byggnaden helt övertänd och man låter den därför brinna ned. När räddningstjänsten kom fram återstod endast en vägg, uppger Tomas Lindström, inre befäl vid Räddningstjänsten östra Skaraborg.

Eftersom det är 100 meter till närmaste byggnad föreligger ingen spridningsrisk.

Brandorsaken är oklar.