13 apr 2015 10:49

13 apr 2015 10:49

Bråkiga ungdomar vid behandlingshem

MARIESTAD

Två 14-åriga killar, intagna vid ett behandlingshem i norra Skaraborg, misstänks mellan fredag och lördag för skadegörelse, ofredande och olaga.

Efter ett biobesök i fredags blev de hotfulla mot personalen och gick till angrepp mot en bil. Dagen efter ställde de till med stor oreda och porslin slogs sönder. En ur personalen ska även ha blivit slagen med en bok.

Två 14-åriga killar, intagna vid ett behandlingshem i norra Skaraborg, misstänks mellan fredag och lördag för skadegörelse, ofredande och olaga.

Efter ett biobesök i fredags blev de hotfulla mot personalen och gick till angrepp mot en bil. Dagen efter ställde de till med stor oreda och porslin slogs sönder. En ur personalen ska även ha blivit slagen med en bok.