08 apr 2015 16:37

08 apr 2015 17:14

Kvinna snattade prydnadskatt och körde olovligt

En kvinna i dryga 50-årsåldern åtalas för både olovlig körning och snatteri.

Kvinnan på träffades i Stenbäcken i slutet av februari där hon olovligt körde bil. Enligt åklagaren bör brottet anses som grovt då det inte är första gången kvinnan lagförts för olovlig körning.

Samma kvinna ertappades också när hon plockat på sig en prydnadskatt och adventsljus till ett sammanlagt värde av 85 kronor vid Netto i Töreboda. Detta hände i slutet av oktober 2014. Kvinnan har erkänt sig skyldig till både olovlig körning och snatteri. Datum för tingsrättsförhandlingar är inte fastställt.

Kvinnan på träffades i Stenbäcken i slutet av februari där hon olovligt körde bil. Enligt åklagaren bör brottet anses som grovt då det inte är första gången kvinnan lagförts för olovlig körning.

Samma kvinna ertappades också när hon plockat på sig en prydnadskatt och adventsljus till ett sammanlagt värde av 85 kronor vid Netto i Töreboda. Detta hände i slutet av oktober 2014. Kvinnan har erkänt sig skyldig till både olovlig körning och snatteri. Datum för tingsrättsförhandlingar är inte fastställt.