08 apr 2015 12:42

08 apr 2015 12:43

Fängelsedom om grovt rattfylleri står fast

Den 45-åriga kvinna som tidigare dömts till en månads fängelse för grovt rattfylleri fick inte till någon ändring i domen genom sin överklagan.

Hovrätten valde att gå på samma linje som tingsrätten och domen kvarstår. Den dömda kvinnan stoppades vid Restaurang Rattugglan längs E20 med 2,04 promille i blodet och saknade dessutom giltigt körkort. Kvinnan, som stoppats i trafiken ett flertal gånger tidigare, erkände redan vid tingsrättsförhandlingarna sitt brott, men valde då att överklaga.

Den 45-åriga kvinna som tidigare dömts till en månads fängelse för grovt rattfylleri fick inte till någon ändring i domen genom sin överklagan.

Hovrätten valde att gå på samma linje som tingsrätten och domen kvarstår. Den dömda kvinnan stoppades vid Restaurang Rattugglan längs E20 med 2,04 promille i blodet och saknade dessutom giltigt körkort. Kvinnan, som stoppats i trafiken ett flertal gånger tidigare, erkände redan vid tingsrättsförhandlingarna sitt brott, men valde då att överklaga.