08 apr 2015 09:50

08 apr 2015 09:53

Bröt sig in - och stal bullar

Någon gång mellan måndag och tisdag har Snapens friluftsgård fått påhälsning av tjuvar.

Det enda som saknas är en påse bullar och en nyckelknippa med nycklar som går till lokalens innedörrar, men skadegörelsen är desto större. Vid ett försök att ta sig in i huset har ytterdörrens brutits upp, men på grund av galler på dörren in till köket har det inte gått att ta sig in den vägen. I stället har ett fönster brutits upp och använts som ingång.

Glass och chokladbollar har tagits fram ur frysen, men lämnats kvar i köket.

 

 

Någon gång mellan måndag och tisdag har Snapens friluftsgård fått påhälsning av tjuvar.

Det enda som saknas är en påse bullar och en nyckelknippa med nycklar som går till lokalens innedörrar, men skadegörelsen är desto större. Vid ett försök att ta sig in i huset har ytterdörrens brutits upp, men på grund av galler på dörren in till köket har det inte gått att ta sig in den vägen. I stället har ett fönster brutits upp och använts som ingång.

Glass och chokladbollar har tagits fram ur frysen, men lämnats kvar i köket.