03 apr 2015 15:03

03 apr 2015 15:11

Bråkig man kastade cykel

TÖREBODA

En man i 20-årsåldern omhändertogs för fylleri efter ett bråk vid 02.30 natten fredag. Han uppträdde bråkigt och försökte ta sig in i en bostad där han inte var var välkommen. Det slutade med att han kastade en cykel mot ett fönster.

Polisen omhändertog mannen som misstänks för hemfridsbrott samt skadegörelse. Han släpptes på fredagsförmiddagen efter tillnyktring.

En man i 20-årsåldern omhändertogs för fylleri efter ett bråk vid 02.30 natten fredag. Han uppträdde bråkigt och försökte ta sig in i en bostad där han inte var var välkommen. Det slutade med att han kastade en cykel mot ett fönster.

Polisen omhändertog mannen som misstänks för hemfridsbrott samt skadegörelse. Han släpptes på fredagsförmiddagen efter tillnyktring.