29 mar 2015 21:23

29 mar 2015 21:23

Försökte hålla fast cykeltjuv

Ett par kommer strosande på Vasagatan i Töreboda på fredagseftermiddagen när de märker hur en man är i full färd med att stjäla kvinnans cykel.

Tjuven blir med andra ord tagen på bar gärning och kvinnans man försöker att hålla fast cykeltjuven samtidigt som gärningsmannen trampar för glatta livet. Mannen lyckas dock inte få stopp på tjuven som kommer undan, bara för att överge cykeln en bit därifrån.

Polisen har viss aning om vem cykeltjuven kan vara.

 

 

Tjuven blir med andra ord tagen på bar gärning och kvinnans man försöker att hålla fast cykeltjuven samtidigt som gärningsmannen trampar för glatta livet. Mannen lyckas dock inte få stopp på tjuven som kommer undan, bara för att överge cykeln en bit därifrån.

Polisen har viss aning om vem cykeltjuven kan vara.