28 mar 2015 09:32

28 mar 2015 09:32

Räddningstjänsten fick slå in dörr

Vid halv fem på lördagsmorgonen fick räddningstjänsten larm om röklukt i ett flerfamiljshus på Drottning Kristinas väg i Mariestad. En granne hade larmat om röklukt i trappuppgången samt att brandlarmet tjöt i en annan lägenhet.

Då ingen öppnade när räddningstjänsten knackade på dörren till den aktuella lägenheten tvingades man slå in dörren. Lägenheten var fylld av rök och på spisen stod en rejält utbränd måltid. Lägenhetsinnehavaren hade dock inte märkt något utan slumrade djupt när hen blev väckt av räddningstjänsten.

Inga personer kom till skada och elden hade lyckligtvis inte fått spridning.

 

Då ingen öppnade när räddningstjänsten knackade på dörren till den aktuella lägenheten tvingades man slå in dörren. Lägenheten var fylld av rök och på spisen stod en rejält utbränd måltid. Lägenhetsinnehavaren hade dock inte märkt något utan slumrade djupt när hen blev väckt av räddningstjänsten.

Inga personer kom till skada och elden hade lyckligtvis inte fått spridning.