25 mar 2015 20:16

25 mar 2015 20:16

Ska välkomnas av Vänerns pärla

MARIESTAD

Infartsskyltar och informationstavlor i Mariestad ska kompletteras med ”Vänerns pärla”. Det har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat.

I samband med att varumärket uppdateras kommer kommunen passa på att byta ut fotografierna. Totalt handlar det om två välkomstskyltar på E20, en skylt på riksväg 26 från Skövde, en större skylt efter rondellen i Haggården samt tolv informationstavlor runtom i staden och i kransorterna.

Kostnaden för namnbytet till Sjöstaden Mariestad – Vänerns pärla, är 98 600 kronor.

Infartsskyltar och informationstavlor i Mariestad ska kompletteras med ”Vänerns pärla”. Det har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat.

I samband med att varumärket uppdateras kommer kommunen passa på att byta ut fotografierna. Totalt handlar det om två välkomstskyltar på E20, en skylt på riksväg 26 från Skövde, en större skylt efter rondellen i Haggården samt tolv informationstavlor runtom i staden och i kransorterna.

Kostnaden för namnbytet till Sjöstaden Mariestad – Vänerns pärla, är 98 600 kronor.