22 mar 2015 14:53

22 mar 2015 14:53

28-åringen överklagar domen

TING

Den 28-årige Mariestadsbo som MT skrivit flera artiklar om – då kallad ”Daniel” – dömdes i tingsrätten till fyra månaders fängelse för misshandel, vållande till kroppsskada, grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Han friades från ett åtal om misshandel och ett åtal om olaga hot. 28-åringen hu överklagat domen till Göta hovrätt och vill att åtalet ogillas helt.

28-åringen åberopar ingen ny bevisning i hovrätten.

Den 28-årige Mariestadsbo som MT skrivit flera artiklar om – då kallad ”Daniel” – dömdes i tingsrätten till fyra månaders fängelse för misshandel, vållande till kroppsskada, grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Han friades från ett åtal om misshandel och ett åtal om olaga hot. 28-åringen hu överklagat domen till Göta hovrätt och vill att åtalet ogillas helt.

28-åringen åberopar ingen ny bevisning i hovrätten.