16 mar 2015 10:48

16 mar 2015 10:48

Inbrott i Lottas kiosk

Klockan 02.06 på natten mot måndagen gick larmet i Lottas kiosk, vid E3-baren i Lugnås. Väktare och polis kom till platsen och kunde konstatera att någon tagit sig in genom ett fönster till den intilliggande pizzerian och därefter brutit upp en innerdörr till kiosken.

Väl inne har cigaretter och snus till ett okänt värde stulits. Tjuven/tjuvarna tycks ha tagit sig ut samma väg som de kom.

Klockan 02.06 på natten mot måndagen gick larmet i Lottas kiosk, vid E3-baren i Lugnås. Väktare och polis kom till platsen och kunde konstatera att någon tagit sig in genom ett fönster till den intilliggande pizzerian och därefter brutit upp en innerdörr till kiosken.

Väl inne har cigaretter och snus till ett okänt värde stulits. Tjuven/tjuvarna tycks ha tagit sig ut samma väg som de kom.