11 mar 2015 19:21

11 mar 2015 19:21

Stort pådrag efter försvunnen person

MARIESTAD

Polisens aktiviteter ute på Torsö väckte stor uppmärksamhet på onsdagskvällen. Flera polispatruller fanns på plats, liksom en helikopter.

Orsaken till pådraget var att en kvinna anmälts försvunnen under eftermiddagen och man ville finna henne innan mörkret föll. Det gjorde man också. Kvinnan, hemmahörande i Örebrotrakten, återfanns välbehållen framåt kvällningen.

Polisens aktiviteter ute på Torsö väckte stor uppmärksamhet på onsdagskvällen. Flera polispatruller fanns på plats, liksom en helikopter.

Orsaken till pådraget var att en kvinna anmälts försvunnen under eftermiddagen och man ville finna henne innan mörkret föll. Det gjorde man också. Kvinnan, hemmahörande i Örebrotrakten, återfanns välbehållen framåt kvällningen.