05 mar 2015 15:11

05 mar 2015 15:46

"Vansinnesföraren"stoppades igen

Den 24 februari krockade en Mariestadsbo i 25-årsåldern våldsamt i korsningen vid badhuset efter en vansinnesfärd med polisen i hasorna. Alla inblandade klarade sig utan allvarliga skador – den gången!

Mannen greps på plats och misstänks för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Trots detta har Mariestadsbon, som är välkänd av polisen sedan tidigare, inga bryderier att sätta sig bakom ratten igen. Strax före 11.30 på torsdagen stoppade en polispatrull mannen när han körde en bil på Storegårdsvägen. Detta resulterade i ytterligare en anmälning om grov olovlig körning. Polisen hade dock inte rätt att beslagta bilen, men 25-åringen fick lämna platsen gående.

 

 

Mannen greps på plats och misstänks för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Trots detta har Mariestadsbon, som är välkänd av polisen sedan tidigare, inga bryderier att sätta sig bakom ratten igen. Strax före 11.30 på torsdagen stoppade en polispatrull mannen när han körde en bil på Storegårdsvägen. Detta resulterade i ytterligare en anmälning om grov olovlig körning. Polisen hade dock inte rätt att beslagta bilen, men 25-åringen fick lämna platsen gående.