23 feb 2015 06:56

23 feb 2015 07:10

Man väcktes av inbrottstjuvar i källaren

Vid femtiden på måndagsmorgonen vaknade en man som bor i en villa på Blomstervägen i Mariestad av att några personer rotade runt nere i källaren.

När han tog sig ner var personerna försvunna. Det är oklart hur många de var, han såg dem aldrig, men de hade tagit sig in i källaren genom att lyfta ut ett fönster, enligt polisen. Vad som stals var på måndagsmorgonen oklart.

Polisens tekniker ska undersöka brottsplatsen under måndagen.

När han tog sig ner var personerna försvunna. Det är oklart hur många de var, han såg dem aldrig, men de hade tagit sig in i källaren genom att lyfta ut ett fönster, enligt polisen. Vad som stals var på måndagsmorgonen oklart.

Polisens tekniker ska undersöka brottsplatsen under måndagen.