01 feb 2015 14:02

01 feb 2015 14:02

Två i diket efter glashal tur

PJUNGSERUD

Två unga kvinnor hamnade i diket med sin bil efter en tur på väg 3058 mellan Undenäs och Älgarås. Singelolyckan, som inträffade i höjd med Pjungserud vid elvatiden på söndagsförmiddagen, ledde till att en av kvinnorna fick föras till sjukhus med nacksmärtor. Polisen uppger att den andra resenären klarade sig utan skador.

Enligt polisen var det mycket halt på den aktuella vägen när olyckan inträffade.

Två unga kvinnor hamnade i diket med sin bil efter en tur på väg 3058 mellan Undenäs och Älgarås. Singelolyckan, som inträffade i höjd med Pjungserud vid elvatiden på söndagsförmiddagen, ledde till att en av kvinnorna fick föras till sjukhus med nacksmärtor. Polisen uppger att den andra resenären klarade sig utan skador.

Enligt polisen var det mycket halt på den aktuella vägen när olyckan inträffade.