31 jan 2015 16:36

31 jan 2015 16:40

Hallå där...

... Emma Backelid, 18, vars bilder finns med i nya boken ”SILO”.

Hur hamnade du i boken?

– Jag gick i nian och praktiserade på kommunens informationsavdelning 2010 när projektet gjordes. Carolina Falkholt sökte bilder från projektet och de frågade mig om jag inte hade några. Och det hade jag ju.

Men det var ju ett tag sedan ...

– Ja, och jag hade typ glömt bort de där bilderna. Men så ringde de häromdagen och berättade att boken skulle komma ut, att bilderna var med och att jag var inbjuden till bokrelease i Göteborg. Jag fick en bok också; för mig är det stort bara att vara med i en bok som Carolina Falkholt har gjort.

Fotar du fortfarande?

– Ja, jag går tredje året på estetiskt program med mediainriktning i Skövde. Förut ville jag bli fotograf, men nu är branschen så tuff att jag tror att det förblir en hobby. Så just nu har jag ingen aning om vad som händer efter gymnasiet.

Hur hamnade du i boken?

– Jag gick i nian och praktiserade på kommunens informationsavdelning 2010 när projektet gjordes. Carolina Falkholt sökte bilder från projektet och de frågade mig om jag inte hade några. Och det hade jag ju.

Men det var ju ett tag sedan ...

– Ja, och jag hade typ glömt bort de där bilderna. Men så ringde de häromdagen och berättade att boken skulle komma ut, att bilderna var med och att jag var inbjuden till bokrelease i Göteborg. Jag fick en bok också; för mig är det stort bara att vara med i en bok som Carolina Falkholt har gjort.

Fotar du fortfarande?

– Ja, jag går tredje året på estetiskt program med mediainriktning i Skövde. Förut ville jag bli fotograf, men nu är branschen så tuff att jag tror att det förblir en hobby. Så just nu har jag ingen aning om vad som händer efter gymnasiet.