30 jan 2015 14:26

30 jan 2015 14:26

Törebodabo åtalas för misshandel

En 29-årig Törebodabo har åtalats i Skaraborgs tingsrätt för misshandel.

Det var den 17 januari som 29-åringen attackerade en 57-årig man med sparkar och slag på Vadsbogatan i Töreboda. Enligt stämningsansökan har 29-åringen tilldelat målsäganden flera knytnävsslag i ansiktet och på överkroppen. Misshandeln ska ha fortsatt efter att gärningsmannen satt sig över 57-åringen och fortsatt attackera honom med slag i ansiktet och på överkroppen.

57-åringen fick ont, svullnad och blånader efter misshandeln.

 

 

Det var den 17 januari som 29-åringen attackerade en 57-årig man med sparkar och slag på Vadsbogatan i Töreboda. Enligt stämningsansökan har 29-åringen tilldelat målsäganden flera knytnävsslag i ansiktet och på överkroppen. Misshandeln ska ha fortsatt efter att gärningsmannen satt sig över 57-åringen och fortsatt attackera honom med slag i ansiktet och på överkroppen.

57-åringen fick ont, svullnad och blånader efter misshandeln.