30 jan 2015 14:16

30 jan 2015 14:18

Bilist dömd för knivbrott

En 33-årig Mariestadsbo döms till 50 dagsböter för olovlig körning och brott mot knivlagen.

Det var i slutet av oktober som polisen stoppade mannen när han kom körandes i en personbil på länsväg 2974 i Mariestad. 33-åringen saknade giltigt körkort och polisen fann även en kniv i bilen. Mannen har erkänt båda gärningarna och döms nu till 50 dagsböter.

Mariestadsbon förekommer sedan tidigare under 23 avsnitt i belastningsregistret. I början av förra sommaren dömdes han till en månads fängelse av Skaraborgs tingsrätt för olovlig körning, grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Det var i slutet av oktober som polisen stoppade mannen när han kom körandes i en personbil på länsväg 2974 i Mariestad. 33-åringen saknade giltigt körkort och polisen fann även en kniv i bilen. Mannen har erkänt båda gärningarna och döms nu till 50 dagsböter.

Mariestadsbon förekommer sedan tidigare under 23 avsnitt i belastningsregistret. I början av förra sommaren dömdes han till en månads fängelse av Skaraborgs tingsrätt för olovlig körning, grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott.