29 jan 2015 19:38

29 jan 2015 19:38

Jubileum för lokal företagsmässa

MARIESTAD: Kunder och leverantörer minglade

Premiäråret kom 40 personer.

När det i går kväll firades 25-årsjubileum minglade 550 kunder och leverantörer på Jubileumsteatern.

– Med mässan erbjuder vi alla kunder i norra Skaraborg att under lättsamma former träffa leverantörerna de handlar av. Samtidigt är det ett sätt att profilera butiken i Mariestad, säger Tord Jansson, försäljningschef på Ahlsells i Mariestad.

Det var 1990 som Tord Jansson tog initiativ till en första mässa i företagets dåvarande lokaler på Verkstadsgatan.

Premiären blev lyckad och har med åren blivit en återkommande tradition som vuxit sig allt större. Årets mässa hölls på torsdagskvällen och var alltså den 25:e i ordningen, med 100 leverantörer och 450 kunder anmälda. Noterbart är att mässan också var det första stora publika arrangemanget i den nyrenoverade Jubileumsteatern.

– Det har blivit en fantastiskt fin anläggning, säger Tord Jansson.

Efter ett par timmars mingel bland leverantörernas montrar avrundades kvällen med mat och underhållning i Rotundan.

– Med mässan erbjuder vi alla kunder i norra Skaraborg att under lättsamma former träffa leverantörerna de handlar av. Samtidigt är det ett sätt att profilera butiken i Mariestad, säger Tord Jansson, försäljningschef på Ahlsells i Mariestad.

Det var 1990 som Tord Jansson tog initiativ till en första mässa i företagets dåvarande lokaler på Verkstadsgatan.

Premiären blev lyckad och har med åren blivit en återkommande tradition som vuxit sig allt större. Årets mässa hölls på torsdagskvällen och var alltså den 25:e i ordningen, med 100 leverantörer och 450 kunder anmälda. Noterbart är att mässan också var det första stora publika arrangemanget i den nyrenoverade Jubileumsteatern.

– Det har blivit en fantastiskt fin anläggning, säger Tord Jansson.

Efter ett par timmars mingel bland leverantörernas montrar avrundades kvällen med mat och underhållning i Rotundan.